A Bábolna Sped Fuvarozó, Szállítmányozó és Járműjavító Kft. 1992. július 1-én alakult a Bábolna Rt. Szállítási Igazgatóságának jogutódjaként. A társaság 1996. márciusában meghirdetett nyilvános pályázaton privatizálásra került. Napjainkban a társaság 100 %-ban belföldi magánszemélyek tulajdonában van. A vállalkozás hosszútávú működésére kellő garanciát jelent az a körülmény, hogy a meghatározó tulajdonos személyes közreműködésével vesz részt a társaság irányításában.

A társaság tevékenységének mozgatórugója a folyamatos technikai megújulás igénye és a szellemi erőforrások ügyfél- és piacközpontú szemléletben való mobilizálása.

A megbízható és kiszámítható működést szolgálja a saját tulajdonú 18.000 m²-es szilárd térburkolattal rendelkező telephely, 3.000 m²-es javítóműhely, valamint a korszerű informatikai hátteret biztosító modern irodaház.

Társaságunk a minél szélesebbkörű megrendelői igények kiszolgálása érdekében diverzifikálta tevékenységét, mely az alábbi területekre koncentrálódik.

  • (Belföldi) és nemzetközi fuvarozás
  • Szállítmányozás
  • Raktár logisztikai szolgáltatás
  • Járműjavítás, műszaki vizsgáztatás
  • Üzemanyag és kenőanyag kiskereskedelem
  • Ingatlan hasznosítás

Fuvarozási tevékenységünket az ENSZ. EGB. legszigorúbb zaj- és környezetterhelési előírásait is teljesítő korszerű járműparkkal látjuk el.

Készséggel vállalkozunk 1-25 t raktömegig terjedő egyedi árudarabok, kocsirakományú küldemények, részrakományok, normál szárazáru termékek export, import, illetve harmadik országos relációjú fuvarozására.

62 db saját tulajdonú komplett járműszerelvényt üzemeltetünk, a közösségi és nemzetközi fuvarozásban ezen járművekkel állunk megbízóink rendelkezésére.

A saját járműveink fuvarozási tevékenységén túlmenően foglalkozunk szállítmányozási, fuvarközvetítői szolgáltatással is. Szakmailag kiválóan felkészült, idegen nyelveket beszélő fiatal, motivált munkatársaink a legkorszerűbb informatikai háttér támogatásával bonyolítják az árutovábbítási feladatokat. Alvállalkozói körünk stabil, megbízható fuvarozókból áll, az általuk elvégzett feladatokért is teljes felelősséggel tartozunk.

A teljes fuvarszervezői – szállítmányozói tevékenység a SPEDINFO 2000 komplex integrált számítástechnikai programrendszer alapján hálózatban működik. A járműflottánk mindegyike GPS műholdas járműkövető rendszerrel felszerelt, amely lehetővé teszi a járműpozíciók interneten történő azonnali lekérését. Az Internetes hozzáférés lehetőségét tartósan együttműködő megbízóink részére is készséggel felajánljuk.

Saját javítóbázisunkon vállaljuk bármilyen típusú haszonjármű teljeskörű javítását és a 3,5 tonna össztömeget meghaladó járművek műszaki vizsgáztatását.

1998-tól rendelkezünk a Dekra Certification Kft. által auditált ISO minőségirányítási rendszerrel, melyet bevezetése óta hatékonyan, folyamatosan megújítva működtetünk. Jelenleg az ISO minősítésünk valamennyi főtevékenységre kiterjedően a 9001:2015 és 14001:2015 szabvány előírásait teljesíti. A minőségirányítási rendszer alkalmazása garanciát nyújt arra, hogy a fuvarozásban, szállítmányozásban, raktár logisztikai szolgáltatásban valamint járműveink műszaki kiszolgálásában munkafolyamataink reprodukálhatóak legyenek. A szolgáltatási folyamatok koordinálása, átláthatósága és ellenőrzése a megbízók általános megelégedését garantálja.

Piaci versenyképességünk fenntartására és erősítésére törekszünk a saját üzemanyagkút üzemeltetésével, kihasználva a kiskereskedelmi értékesítés lehetőségét és a nagybani beszerzés előnyeit.

Vállalatvezetési filozófiánk alappillére az ügyfélközpontúság és ezen mentalitás szellemében állunk Megbízóink rendelkezésére.

 

Buday László
ügyvezető igazgató

 


Honlapkészítés - Győr: www.MARKETINGSUPPORT.hu